DESPRE MINE



În 1987, de când am scos primele mele strigăte de femeie în această lume, mă evidențiam deja prin pasiunea mea pentru frumusețe. Numele care mi l-a ales adorabila mea surioară este Mariana, dar aici îmi puteți spune Mary, așa cum îmi spun prietenii mei.

În viața oricui se pot întâmpla schimbări, iar pentru mine a fost mutarea mea în Italia, o țară care mă îmbogățește foarte mult și care mă face să fiu mândră de rădăcinile mele basarabene. De-a lungul anilor, pasiunea mea pentru "frumusețe" a luat forma cercetării în domeniul ființelor umane și al medicinei, cu avantajul de a le aplica la îngrijirea pielii


De când mă aflu în Italia, multe persoane din străinătate (atât din țara mea de origine, cât și cunoscuți din călătorii de muncă, de studiu și de plăcere) m-au întrebat despre calitatea italiană, așa că am început să răspândesc tot ce știam. Rămânând fidelă calității, artizanatului, producției locale și respectului pentru mediul înconjurător, mă concentrez în special pe produsele de îngrijire personală (și mai exact, pe produsele de îngrijire a pielii). Așa că am început să ofer informații despre industrie din punctul de vedere al locului în care mă aflu acum (adică al experților italieni).

Mi se spune "eternul student", pentru că, deși mi-am terminat doctoratul în alt domeniu care de asemenea mă pasionează, cel al economiei, continui să mă informez și să cercetez, în speranța de a descoperi adevărul în această industrie plină de informații și adesea contradictorie care este cea a cosmeticelor

"Descoperirea adevărului" este obiectivul pe care mi l-am propus odată cu crearea acestui blog. Iar natura mea de femeie, cu care m-a înzestrat minunata mea mămică, mă face consumatoare de produse și tratamente de înfrumusețare, așa că tot ceea ce divulg este rezultatul colaborării cu diverși specialiști pe care îi consult pentru estetica mea personală și acum pentru profesia mea (care rămâne în continuare o pasiune).

Îmi face plăcere să dedic timp și pentru studiul care se adresează îngrijirii bărbaților. Chiar dacă în ultimul timp industria cosmeticelor a început să le acorde atenție, oricum încă există puțină informație consacrată lor. Cunosc îndeaproape nevoile lor, având alături de mine pe fermecătorul meu iubit.


Trebuie să subliniez că informațiile prezentate aici sunt expuse din cercetarea și știința la nivelul la care ne aflăm acum. Trebuie să ținem cont că tot ce privește “omul” este în continuă dezvoltare, multe dintre cercetări s-au dovedit a fi în prezent diferite de cum s-au descoperit în trecut, oricum datorită lor am reușit să evoluăm și să continuăm să investigăm pentru a aduce în fiecare zi ceva nou, sperând că actualizările făcute în prezent ne vor duce doar la îmbunătățiri.


Pentru cei interesați, sunt și fondatorul companiei care distribuie în străinătate produsele pe care eu însămi le folosesc (am decis să nu produc eu ceva, chiar dacă am făcut multe experimente :), ci să aleg produsele excelente deja existente pe piață). Nu voi propune niciodată ceva ce eu însămi nu aș folosi. Pentru a adăuga valoare, oferim, de asemenea, un serviciu de consultanță, pentru a vă reaminti că fiecare persoană este unică și trebuie să aibă propria rutină de frumusețe (copierea de la altcineva cu nevoi diferite de ale dvs. ar putea duce la daune și nu doar la lipsa de rezultate). Așa a luat naștere "Bellezza Unica" (abreviat Bell-Unica și tradus “Calea frumuseții unice”), pentru că fiecare persoană este unică și la fel ar trebui să fie și rutina dvs. de frumusețe. 


Pentru că eu cred în producția autohtonă, în plus îmi este mai ușor și să o verific, am decis să aleg o țară pe care o cunosc deja bine, și anume Italia (deci produsele și sfaturile experților sunt de la nivel local italian).

Bibliografia este preponderent din autori locali, însă aceasta este completată și cu literatură internațională, acolo unde este cazul (o parte o găsiți aici în bibliografia mea la rubrica cărțile mele preferate și când va fi posibil am să o menționez în fiecare articol scris).


Iubesc oamenii și, prin urmare, apreciez foarte mult faptul că mă contactați și mă susțineți în diverse moduri.

Sunt recunoscătoare familiei mele și persoanei iubite. Mă consider o norocoasă să-i am alături, fiindcă mă sprijină permanent.

E-mail-ul dedicat pentru acest blog este skincoach.bellunica@gmail.com.


Disclaimer:

Îmi plac provocările și accept cu plăcere sugestii și sfaturi doar dacă acestea sunt făcute cu respect pentru mine și pentru ceilalți, în caz contrar vă rog să evitați să vă descărcați frustrările aici din motive personale și fără legătură cu acest blog.

Acesta este spațiul meu și, atâta timp cât îmi fac și eu treaba respectându-i pe ceilalți, aș dori să mă simt liberă să-mi exprim opiniile.

De asemenea, țineți cont de faptul că acesta nu este un blog despre scrierea corectă și că, uneori, atunci când cunoști mai multe limbi străine, nu știi niciuna dintre ele bine (cum este cazul meu). Promit că voi face în continuare tot posibilul să scriu corect, dar dacă îmi scapă vreo greșeală, vă rog frumos să acceptați și să mă înțelegeți. Scopul meu în viață este de a rămâne o ființă umană și, ca atare, pot face greșeli cu toate bunele mele intenții. 

Comentarii

Postări populare